• Welcome to PHPVIBE Forums. Please log in.

[ Video Sharing CMS v4 ] Google flagged me :)

Started by marius20foc,

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

marius20focTopic starter

I have received an email in which its specified that my website has been flagged for insignificant content, low value content or no value content.
Google webmasters account confirms that...
Has anybody experienced this?  :(

Here is a paragraph from google itself :

"Avoid the following techniques:
.
.
Scraping content. Some examples of scraping include:

Sites that copy and republish content from other sites without adding any original content or value
Sites that copy content from other sites, modify it slightly (for example, by substituting synonyms or using automated techniques), and republish it
Sites that reproduce content feeds from other sites without providing some type of unique organization or benefit to the user
Sites dedicated to embedding content such as video, images, or other media from other sites without substantial added value to the user"

Really? :) this entire CMS is all about embedding content ...
I actually changed some descriptions/titles, but this hasn't gone away...
  •  

mihai

Imi poti da un pm cu url ca sa ma pot uita?
  •  

mihai

Am in casa un avocat care poate sa examineze problema:)
  •  

mihai

Youtube.com/Termeni si conditii/
5. Restricţii generale de utilizare
5.1 YouTube vă acordă, prin prezenta, permisiunea de a accesa şi utiliza Serviciile, sub rezerva următoarelor condiţii exprese, şi confirmaţi că nerespectarea, de către Dvs., a oricăror dintre aceste condiţii, va constitui o încălcare a acestor Condiţii din partea Dvs:

sunteţi de acord să nu distribuiţi nicio parte sau părţi din Site sau Servicii, inclusiv, dar fără a se limita la orice Conţinut, în orice suport, fără autorizaţia prealabilă scrisă a YouTube, cu excepţia situaţiei în care YouTube vă pune la dispoziţie mijloacele necesare pentru respectiva distribuţie prin funcţiile oferite de Servicii (cum ar fi Player YouTube);
sunteţi de acord să nu modificaţi sau schimbaţi nicio parte a Site-ului sau vreunul dintre Servicii (inclusiv, dar fără a se limita la Player-ul YouTube şi tehnologia aferentă acestuia);
sunteţi de acord să nu accesaţi Conţinutul prin nicio tehnologie sau mijloace, cu excepţia paginilor de playback video ale Site-ului în sine, Player-ul YouTube, sau orice alte mijloace indicate în mod expres de YouTube pentru acest scop;
sunteţi de acord să nu (şi să nu încercaţi) să evitaţi, dezactivaţi sau interferaţi în alt fel cu orice funcţii de legate de securitate ale Serviciilor sau funcţii care (i) împiedică sau restricţionează utilizarea sau copierea Conţinutului sau (ii) care impun limitări asupra utilizării Serviciilor sau conţinutului accesibil prin intermediul Serviciilor;
sunteţi de acord să nu utilizaţi Serviciile (inclusiv Player-ul YouTube) pentru niciuna dintre scopurile comerciale enumerate mai jos, decât după obţinerea aprobării prealabile scrise a YouTube:
vânzarea accesului la Servicii
vânzarea de publicitate, sponsorizare sau promovare plasate pe sau în cadrul Serviciilor, sau Conţinutului;
vânzarea de publicitate, sponsorizare sau promovare pe orice pagină a unui blog sau site internet care permite afişarea de anunţuri ce conţine Conţinut, transmis prin intermediul Serviciilor, cu excepţia situaţiei în care un alt material, care nu provide de pe YouTube apare pe aceeaşi pagină şi are suficientă valoare încât să reprezinte baza pentru vânzările în cauză
utilizările comerciale interzise nu vor include (i) încărcarea unui video original pe YouTube, (ii) păstrarea unui canal original pe Site în vederea promovării unei întreprinderi comerciale sau artistice, (iii) difuzarea de videoclipuri YouTube prin intermediul Player-ului YouTube sau în alt fel pe un blod sau site care permite afişarea de anunţuri, sub rezerva restricţiilor publicitare stipulate la punctul 5.1(E)(iii) de mai sus; şi (iv) orice utilizare autorizată expres de YouTube în scris;
în stiuaţia în care folosiți Player-ului YouTube pe site-ul Dvs. nu veți modifica, suprapune sau bloca nicio parte sau funcţie a Player-ului YouTube, inclusiv, dar fără a se limita la, link-urile către Site;
sunteţi de acord să nu folosiţi sau lansaţi niciun sistem automat (inclusiv, dar fără a se limita la, niciun robot, program de tip spider sau cititor offline) care accesează Serviciile prin căi ce transmit mai multe mesaje de solicitare către serverele YouTube într-un anumit interval de timp decât ar putea produce, în mod rezonabil, o fiinţă umană în acelaşi interval prin intermediul unui browser web disponibil publicului larg, standard (şi anume, nemodificat);
sunteţi de acord să nu colectaţi sau adunaţi nicio informaţie cu caracter personal a niciunui utilizator al Site-ului şi al vreunui Serviciu (şi sunteţi de acord că această clauză va include denumirile conturilor YouTube);
sunteţi de acord să nu utilizaţi Site-ul sau Serviciile (inclusiv comentariile şi funcţiile email ale Site-ului) pentru solicitarea de activităţi comerciale în acte de comerţ sau în legătură cu o întreprindere comercială;
sunteţi de acord să nu abordaţi, în scopuri comerciale, niciun utilizator al Site-ului cu privire la Conţinutul acestora; şi
sunteţi de acord să nu accesaţi Conţinut pentru niciun alt scop, cu excepţia folosului personal, necomercial exclusiv în conformitate cu scopul şi permisiunea implicate de funcţionarea normală a Serviciilor, şi numai pentru Streaming. ,,Streaming" înseamnă transmiterea digitală concomitentă de material prin YouTube pe Internet către un dispozitiv conectat la Internet acţionat de un utilizator în aşa fel încât informaţiile sunt destinate vizualizării în timp real, iar nu descărcării (fie permanent, fie provizoriu), copierii, păstrării sau redistribuirii de către utilizator.
Nu veţi copia, reproduce, distribui, transmite, difuza, afişa, vinde, licenţia sau exploata în alt fel niciun Conţinut pentru niciun alt scop, fără acordul prealabil scris al YouTube sau al respectivilor licenţiatori de Conţinut.
  •  

mihai

Sites dedicated to embedding content such as video, images, or other media from other sites without substantial added value to the user"
  •  

mihai

•  

mihai

Am vizualizat un video pe siteul tau si nu au aparut reclame:(reclame care ar trebui sa produca bani utilizatorului care detine videoclipul de pe youtube.Intelegi?
  •  

marius20focTopic starter

Multumesc pentru raspuns :)
Multi cauta sa scape de acele reclame...eu nu le vad pt ca am Adblock Plus, nu stiam ca nu le vede nimeni :)

Am schimbat playerul, l-am pus pe cel proprietar Youtube :\
Am cerut si reevaluarea siteului....ca din 1500,2000 de vizitatori ce ii primeam de la Gogu acum vin cam 10 :)))

PS. Sunt curios daca acum vezi reclamele
  •  

mihai

•  

marius20focTopic starter

mda...deacum sa vad cat dureaza reevaluarea astora :\

sper sa fie asta cauza, ca nu am auzit pe altcineva sa se planga din pricina asta :\

Ms frumos de hint ;)
  •  

Marius P.

Cred ca problema e mai adanca si sta in abordarea modului de a construi continut pe website.
Daca importi, evident ca iei continut si nu aduce nici o valoare site-ul tau in materie de content.
Trebuie gasita o balanta de fresh content, iar fresh content e omonim cu importat :)
Happy with my help? Buy me a coffee.
Please, always use the search before opening a new topic! We're all here on our (limited) free time! Make sure you help yourself too!
  •  

marius20focTopic starter

"...We've reviewed your site and we believe that http://www.vipefun.com/ still violates our quality guidelines..."

deci am iesit negativ la reevaluare.
nu e de la reclame, e de la low value content.

poate nu fac ceva cum trebuie  :rolleyes:
sa NU mai import? sa umblu cu camera in mana prin oras? ce vor astia de la mine? :o

And still, has anyone experienced this untill now?

Mario, ai vrut sa zici antonim? :confused:
  •  

Marius P.

Da, scuze, racit rau, brain is frozen :)
Please, always use the search before opening a new topic! We're all here on our (limited) free time! Make sure you help yourself too!
  •  

mihai

Ammmda.Ai nevoie de continut original pentru a folosi adsense...Sa inteleg ca nu iau in calcul platforma ci doar continutul ei.Uite un exemplu de site care foloseste same sheet doar ca continutul lor este de (valoare mai mare) hltv.org  la sectiunea video
  •  

mihai

Unde aveai tu atasate reclamele?Stiu ca reclamele trebuie atasate prin preajma unui continut original astfel incat ca acel continut original sa fie perceput ca sursa de trafic a respectivei pagini sau un procent de aprox 50% ceva de genu////again asa au facut cei de la hltv.org
  •  

mihai

Ai putea sa pui reclame la imagini(fiind uploadate)dar intrebarea mea este cum?In cazul in care stii ai putea sa imi spui si mie?In cazul in care nu stii...Mario!!!!Help!!!

Deci ori faci ceva gen hltv.org ori bagi reclama la continut original(imagini uploadate,video uploadat,articole bla bla proprii)
  •  

marius20focTopic starter

Quote from: mihai on
Unde aveai tu atasate reclamele?Stiu ca reclamele trebuie atasate prin preajma unui continut original astfel incat ca acel continut original sa fie perceput ca sursa de trafic a respectivei pagini sau un procent de aprox 50% ceva de genu////again asa au facut cei de la hltv.org

NU am nici un fel de reclama pe site :)
Adsense in nici un caz.
sa bag reclame?:)) eu am zis sa tin layoutu clean pana cresc la un nivel multumitor.

Continut uploadat nu am, 1 ca nu am useri care sa uploadeze contentul, 2 ca nu stiu sa imi setez ffmpeg-ul pe VPS :)
  •  

mihai

Cred ca asta este problema...Nu te lasa sa tii prea mult continut care nu este original pe site :(
Cred ca trebuie sa compensezi cu ceva...  :)
  •  

mihai

Sugerez sa faci o verificare prin webmaster tools oferit de google
  •  

marius20focTopic starter

si sa ma uit dupa ce? :confused:
ma uit ca botul functioneaza in parametrii normali, nu am crawl errors, nu am security issues, am 619 links to my site, vreo 36 duplicate meta description(e si normal, unele video fiind importate din acelasi canal/user), search queries au zcazut datorita acestei asa-zise banari de la 5,6sute pe zi la 30,35 :|...

ce sistem de reclame recomanzi? nu vreau nimic agresiv, popup, popunder, etc...doar cat sa umplu din spatii, poate e intradevar cum zici din cauza ca NU am reclame :D

mersi
  •  

mihai

•  

mihai

Cred ca o solutie ar fi sa adaugi "continut" in footer intra pe al meu site sa intelegi despre ce vorbesc:)
  •  

Marius P.

In footer e cea mai proasta idee posibila!  :-\
  •  

marius20focTopic starter

in footer si in header nu vreau content, am pus doar niste reclame...
ca veni vorba, in footer a mers pus codul in cate un div, cu atributele <div style="display:block;float:left/right;margin: 5px 5px 5px 20px;">...
insa cand vreau sa pun in div cu anumite atribute si in header imi fuge aliniamentul la pagina urat de tot :
aici am pus codul, fara div din motivele expuse:
$head .= '</head>
<body class="touch-gesture body-'.$page.'" style="">

'.top_nav().'

<div id="wrapper" class="container">
<div class="row-fluid block" style="position:relative;">

.....COD;

.....COD;

'
;

return $head;

}

sunt cat de cat multumit, dar nu stiu cum se comporta pe alte rezolutii, + ca sunt momente cand cele 2 bannere sunt in interiorul paginii, iar in alte momente sunt pe toata latimea paginii(vezi atasament)

sper ca nu am exagerat cu reclamele :) am pus si deasupra comentariilor, si onvideo de asemenea....poate poate zice google ca e continut   ::)
Exista vreo posibilitate de a introduce automat reclama si in descrierea videoclipurilor? macar de s-ar pacali si nea' Google...ma gandesc ca in video.php, in zona
<li> <i class="icon-info-sign"></i><?php echo _lang("Uploaded"). ' '.time_ago($video->date); ?><span class="small-text"><?php echo makeLn(_html($video->description));?></span></li>
<?php if ($video->tags) { ?><li> <?php echo pretty_tags($video->tags,'innerR','<i class="icon-tag" style="font-size: 10pt;"></i>','');?></li> <?php } ?>
ar trebui sa incerc sa introduc...
  •  

mihai

•  

Similar topics (7)