• Welcome to PHPVIBE Forums. Please log in.

[ Video Sharing CMS v4 ] Intrebare

Started by mihai,

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mihaiTopic starter

Am vazut ca atunci cand schimb rezolutia monitorului se schimba rezolutia si in browser si prin extensie in pe site,am observat ca atunci cand pun rezolutii mici bara de cautare se muta in sidebar,daca tot se pot face modificare in functie de rezolutie intrebarea mea este daca se pop schimba dimensiunile elementelor si sa varieze in functie de rezolutie.Se pot schimba?    EX:rezolutie 1900-1200/sidebar width 400   ---  rezolutie 1200-700/sidebar width 100
  •  

Marius P.

Da, cu css media queries, ti-am mai dat linkul de lectura ;)

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/Guide/CSS/Media_queries

Vezi si css/responsive.css in PHPVibe
Happy with my help? Buy me a coffee.
Please, always use the search before opening a new topic! We're all here on our (limited) free time! Make sure you help yourself too!
  •  

mihaiTopic starter

•  

mihaiTopic starter

As mai avea o intrebare
Cum as putea sa mut main holderu de pe prima pagina?As dori sa il mut mai la stanga
  •  

Marius P.

Problema ta cu spatiul ala este de aici:

.haside {
padding-left: 140px!important;
}

incearca cu 115, sau 120.
Please, always use the search before opening a new topic! We're all here on our (limited) free time! Make sure you help yourself too!
  •  

mihaiTopic starter

Vrau sa fac urmatorul lucru:
Sa mut tot continutul main holdrului mai la stanga(vidoclipurile de pe prima pagina,playerul cand ruleaza un videoclip,etc 

Am observat ca atunci cand dau inspect pe un element(#home-content,etc)pot sa il mut mai la stanga adaugand:
margin-left:-140px;
in body(boostrap css60) asta se intampla cu toate elementele de pe toate paginile Unde trebuie sa adaug codurile ca sa se salveze?Multumesc!
  •  

Marius P.

Nu chiar, vezi tu template-ul e scris intr-un anumit fel, adica wrapperul e centrat.

.container, .navbar-static-top .container, .navbar-fixed-top .container, .navbar-fixed-bottom .container {
width: 93.5%;
max-width: 1136px;
}

.container {
margin-right: auto;
margin-left: auto;
}

Tu poti sa-ti setezi propriile tale strategii css.
  •  

mihaiTopic starter

•  

Marius P.

Quote from: mihai on
Cum?

Mihai, nu pot sa stau sa te invat web design, am si eu foarte multe lucruri de facut, inclusiv 2 skinuri noi si interviuri cu niste posibili programatori.
Nici nu pot sa imi dau seama asa din teorie, mai trebuie si testat si facut practic ca sa vezi cum si ce iti convine.
  •  

mihaiTopic starter

Am inteles.Multumesc pentru ajutor!!Am rezolvat pozitionarea acum trebuie sa aplic media queries,in cazul in care nu voi reusi sa aplic in 2-3 zile de incercari voi posta pe forum
  •  

Marius P.

•  

Similar topics (7)